6/07/2013

Gin&Tonic ~ Bombay Saphire

Een scheutje Gin gaat er wel in van tijd tot tijd en Gin verleent zich perfect tot het experimenteren met verschillende ingrediënten. 

Experimenteer naar hartelust maar probeer ietwat in het verlengde te blijven van de Gin zelf. Bombay Sapphire is op zich al rijkelijk geïnfuseerd met aromaten zoals zoethout, citroenschil, koriander en enkele pepers en kan nog wel wat extra's verdragen.


Poison of the evening:

* 1 deel Bombay Sapphire Gin
* 2 delen tonic, Fever tree of Fentimans
* 1 kaneelstok
* 1 steranijs
* 6 zwarte peperbolletjes
* 6 korianderbolletjes
* 2 blaadjes citroen melisse, gescheurd
* 2 ijsblokjes. Heb er zelf geen gebruikt, Gin stond koud.

Vooral de kaneel en steranijs geven een mooi extra aan de mix, maken het nog extra exotisch terwijl de koriander en peper wat extra pit geven.



Cheers,

Kev