Een fris slaatje, goed genoeg gevuld voor een lichte maaltijd of geserveerd met een goede baguette à l'ancienne volstaat dan. Als bijgerecht bij een BBQ kan dit ook zeker smaken.
Ingrediënten voor 2:
* 200gr. jonge spinazieblaadjes, gewassen
* 3 voorgekookte rode bieten, in blokjes gesneden
* 250gr. verse geitenkaas, verbrokkeld of in blokjes gesneden
* een flinke draai van de pepermolen
* een flinke scheut goede olijfolie
* een handje fijn gesnipperde bieslook
Meng de blokjes biet en verkruimelde geitenkaas onder de spinazie. Peper flink aan en overgiet met de olijfolie en frambozenazijn. Strooi de bieslook erover en meng nog eens goed door, verse geitenkaas is zodanig smeuïg dat hij snel onder de sla 'smelt'.
Proeven en indien nodig nog naar smaak bij peperen of azijn bijvoegen.
Serveer en,
Enjoy,
Kev